Velkommen til vår nye hjemmeside.

0 Comments

Velkommen til Vennesla helsesportlags nye hjemmeside. Vi tester ut forskjellige design, så siden kan skifte utseende stadig vekk og mye info kan mangle. Vi håper å finne ett design som passer oss bra og har de funksjonene som vi trenger etterhvert. Siden vil ikke bli forandret så mye i perioden frem til påmeldingen for helsetur er avsluttet, slik at du alltid skal finne oppdatert info om plass og frist for påmelding her.

Related Posts

Oppstart bading etter sommerferie

0 Comments

Nå starter badinga igjen Vi håper alle har hatt en fin sommerferie og er klare til å begynne å bade igjen. Vår offisielle oppstart blir 26. august,  men allerede 19. august kan du tjuvstarte litt…

Vi trenger flere badevakter

0 Comments

Bli med på Badevaktkurs mandag 22. august kl. 18.00 Vi trenger flere badevakter til fredagsbadinga, kan du stille? Desto flere badevakter vi er, jo færre vakter blir det på hver. En gang i tiden var…

Medlemskontigent 2022

0 Comments

Det er nå på tide å betale medlemskontigenten for 2022.Betalingsfrist 20.03.22Vi håper dere alle fortsatt ønsker å være medlem og støtte oss. Årets kontigent er på:kr. 300.- for enkeltmedlemkr. 700.- for familemedlemskapkr. 100.- for støttemedlemBetal…