Vi trenger flere badevakter

0 Comments

Bli med på Badevaktkurs mandag 22. august kl. 18.00

Vi trenger flere badevakter til fredagsbadinga, kan du stille?

Desto flere badevakter vi er, jo færre vakter blir det på hver.

En gang i tiden var vi 10 badevakter, men nå er det bare 3 stykker igjen, noe som gjør at vaktene må stille opp ca 2 av 3 uker. Hadde vi fått 4 nye vakter, så hadde alle sluppet unna med maks 1 vakt pr. mnd.

Ronny kjører ett badevaktkurs for gamle og nye badevakter i Vennesla svømmehall (varmtvannsbassenget) mandag 22. august fra kl. 18.00.

På kurset gjennomgår vi alarmplanen for svømmehallen, hjerte- lungeredning, bruk av hjertestarter, sideleie, fremmedlegeme i hals, forlenget arm, drukningsteori og lover/forskrifter. Deretter svømmer vi noen lengder på rygg og bryst. Vi skal hente opp dukka kunfra bunnen av varmtvannsbassenget, så det kommer alle til å klare, dukka eller en person skal opp på land.

Vi håper så mange som mulig vil stille opp!

Gi Ronny beskjed på tlf. 413 13 923 hvis du vil komme.