Helsetur 2023 -Kypros. Påmelding her!

2 Comments

Helseportlaget reiser til Kypros 04. sept.!
Vil du være med?

Meld deg på i bunnen av denne siden!

Eller til Ronny på sms til tlf. 413 13 923

I år reiser vi til Kypros 04. – 11. sept.

Det blir avreise fra STAVANGER mandag 04. sept. kl. 07.15, vi langer på Larnaca kl. 12.50 lokal tid.

Det blir avreise fra LARNACA mandag 11. sept. kl. 14.00 – og vi lander på Sola kl. 17.50

Vi må mest sannsynlig komme oss bort på egenhånd, fyll opp bilene. Vi har sjekket pris på å leie buss og dette kommer på ca. 30.000.-. Styret vurderer om det er aktuelt. 

Vi bor selvfølgelig på: Tui Blue Village Nausicaa beach og det er ett all inklusive hotell.

Hvis det ved bestilling viser seg at hotellet ikke har plass til oss, så kommer vi ut med en ny avstemming. Det er ikke mange rom igjen på hotellet, derfor er påmeldingfristen ganske kort.

Egenandelen vil bli på mellom 6-8000 pr. person. Vi håper på kr. 6000.-

Depositumet på kr. 2000.- pr. person må betales en uke etter at påmeldingsfristen er gått ut.

Vi bestiller de billigste rommene på hotellet, de som vil kan betale for å oppgradere rommet, hvis du f.eks. vil ha balkong eller hav- eller bassengutsikt eller kanskje ett ekstra soverom. Dette må du i så fall gi beskjed om ved påmelding.

Vi vil helst få samlet flest mulig på rommene, f.eks. 2 single kan dele ett dobbeltrom. 3 personer kan dele ett dobbeltrom med en ekstra seng satt inn eller dele ett 4 mannsrom. små familier i slekt kan vi sette sammen til å dele ett 4 eller 6 mannsrom. Dette prøver vi på for å få prisen på turen ned slik at Helsesportlaget ikke trenger å ut med mer penger enn nødvendig og kanskje egenandelen kan bli mindre.

På vår Helsetur reiser vi sammen som en gruppe. I år kommer vi kanskje til å lage ett mer detaljert program for turen med blant annet utflukter og treninger som DU MÅ DELTA PÅ. men det blir også mye fritid der du kan gjøre hva du vil.

Men husk at du reiser sammen med en gruppe, så du MÅ være en del sammen med oss andre og delta på alt vi eventuelt arrangerer underveis.

Vil du reise på en vanlig familieferie og bestemme alt selv, kan du jo bestille på egenhånd.

Vi sitter ALLTID sammen under middagen (hvis mulig på hotellet) og vi LIGGER I NÆRHETEN av hverandre på stranda eller ved bassenget.

krav for å bli med på turen:

Du  ha betalt medlemsskapet før påmelding!

Delta på 8 badinger før juleferien.

Delta på 8 badinger før sommerferien.

Det er kun voksne personer over 18 år som teller som oppmøte.

Du MÅ registrere deg ved å krysse av på fremmøte liste inne i svømmehallen hver gang du er der.

(Du trenger bare å registrere deg hvis du vil reise)

 

I Syden: delta på utflukter og treninger som laget legger opp til. Herav vil det være minst 3 dager med vanngymnastikk eller hvis styret bestemmer det, annen organisert trening under oppholdet arrangert av hotellet eller helsesporten Det er jo tross alt en Helsetur. (bestemt på årsmøtet 2020)

Ingen som melder seg inn nå etter at påmeldingen er startet kan melde seg på Helseturen i år, dette fordi vi vil forhindre at personer melder seg inn i klubben bare for å få en billig sydentur.

Helseturen er beregnet å være for aktive medlemmer, dvs. de som jevnlig deltar på våre aktiviteter, du kan kanskje kalle det en liten belønning.

Påmeldingsfristen er Søndag 16. oktober !

Depositum på kr. 2000.- pr. pers. må betales innen en uke etter påmeldingsfristen!

Påmeldingsskjema Kypros 2023

Påmeldingsskjema Kypros 2023

2 Replies to “Helsetur 2023 -Kypros. Påmelding her!”

  1. Tilbaketråkk: indacil clindamicina

Comments are closed.

Related Posts

Årsmøte i Vennesla helsesportlag

0 Comments

Vennesla Helsesportslag avholder sitt årsmøte den 21. mars kl. 18.00.Sted: kantina på Vennesla Herredshus (inngang fra baksiden) Saker til årsmøtet må være styret ihende senest 04. mars. Veldig flott om folk gir beskjed om de…

Velkommen til vår nye hjemmeside.

0 Comments

Velkommen til Vennesla helsesportlags nye hjemmeside. Vi tester ut forskjellige design, så siden kan skifte utseende stadig vekk og mye info kan mangle. Vi håper å finne ett design som passer oss bra og har…

Helsetur 2023 – Avstemming flyplass AVSLUTTET

87 Comments

Vi reiser til Kypros i 2023. Vi reiser fra stavanger AVSTEMMINGEN ER AVSLUTTET. DET VAR 13 STK. SOM STEMTE. DET VAR 9 STEMMER PÅ STAVANGER OG 4 STEMMER PÅ OSLO. VI REISER FRA STAVANGER! Det…